Status på klubhuset.

2022 blev et år hvor de faste udgifter til el og specielt gas nåede et niveau, som lå langt over det budgetterede. Vi havde heldigvis afsat en buffer til uforudsete udgifter som der måtte trækkes på. Vi har startet projekter op, som kigger på alternativ energi, såsom jordvarme og solceller. Parallelt undersøger vi også hvor vi bruger alle vores kilo watt, og om der kan laves tiltag til at sænke forbruget. Det er et større arbejde, som vil tage noget tid før det er helt på plads. Den største mængde strøm bruger pumperne til vanding af greens i sommermånederne. Disse pumper blev i øvrigt skiftet sidste år til nogle mere økonomivenlige.

Udover den normale vedligeholdelse fik vi også repareret vores skotrender, så vi forhåbentligt slipper for, at det regner ind i mellemgangen. Vi har brugt rigtig mange penge på at reparere hårde hvidevare i køkkenet, så da vi fik et godt tilbud, skiftede vi hovedparten ud i sommers. Restauranten blev frisket op og der kom nye borde, som er meget nemmere at rykke rundt på, til de forskellige arrangementer. På terrassen fik vi i samarbejde med Carlsberg udskiftet markisedugene og repareret dem, så de igen kan køre ind og ud. Her kom der også nye borde og ekstra stole.

2023 startede desværre også med en uforudset udgift, da der i perioder kom kortslutninger og overbelastninger af vores el. Vi er stadig ikke i mål, men håber snart at der kommer helt styr på det.

I restauranten er det gamle gulvtæppe blevet fjernet, og der er kommet et nyt vinylgulv, som er en del nemmere at rengøre. I køkkenet er der kommet @conteco på gulvene, da fugerne i flisegulvet var meget svære at holde helt rene. Receptionen rykker ind i Proshoppen og der kommer en disk ud mod gangen. Terrasseoverdækningen mod nord, som er angrebet af råd, er ved at blive revet ned og den bliver erstattet af en 1. sals terrasse med glasværn. Vi håber det hele når at stå færdigt inden april til sæsonåbningen.

Klubhusteamet er nu på en god størrelse bestående af 7 m/k. Jeg kommer snart med et opslag, om alt det de går og laver for klubben. De når virkelig mange opgaver og det skal nævnes igen, at det sparrer klubben for rigtig mange penge på vedligeholdelse og mindre opgaver, hvor vi så ikke behøver en håndværker.

Har I spørgsmål eller forslag, er I altid velkomne til at skrive til kontoret, så skal jeg nok svare hurtigst muligt.

Rigtig god golfsæson
Nicolaj Lyck