Fordele til klubbens medlemmer

Tilbud fra Erhvervsklubben

Hvem støtter klubben økonomisk?
Nedenfor finder du en beskrivelse af de enkelte virksomheder. Herunder de fordele de tilbyder klubbens medlemmer. Vi beder dig støtte op om Erhvervsklubben. Uden dem ville vores kontingent være temmelig meget større

Leder du efter en autoriseret kloakmester?

Så skal du ikke lede længere. Jeg driver ALFA Kloak ApS og er autoriseret kloakmester. Jeg tilbyder alle former for kloakservice for private og erhverv. Jeg holder til i Kastrup, men jeg har kunder på hele Amager og i hele København.

​Kvalitetsarbejde til aftalt tid og til rimelige priser

Jeg har specialiseret mig i grave- og kloakarbejde, og jeg har døgnvagt, hvis du får brug for akut hjælp. Jeg råder over en bred vifte af maskiner og udstyr, som jeg også lejer ud.

​Jeg lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid og til rimelige priser. Samtidig lægger jeg vægt på at have en tillidsskabende dialog med mine kunder. Mit kloakfirma er naturligvis medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

https://alfa-gruppen.dk/

Bodyfit Nordic / Fitness Brands

Firmaet blev stiftet i 2010 og vi arbejder som agent og distributør på en række store brands i sportens verden, hvor vi har rettighederne på disse i Danmark, Sverige og Finland

Vores kunder er sport, jagt, outdoor, løbebutikker samt pro og webshopper

Vi driver firmaet fra Farum og benytter os af et lagerhotel i Brøndby, som står for at sende indkomne ordre ud til vores kunder

Besøg www.fitness-brands.dk og få et lille indblik i vores verden

Hos Amager Advokater – tidligere Advokaterne Mølck & Larsen samt Advokatfirmaet Michael Friis Pedersen – er vi specialister inden for de fleste almindelige sagsområder, som eksempelvis selskabsret, erhvervsret, køb og salg af alle former for ejendomme, dødsboer, arvesager, testamenter, skilsmisser og straffesager.
Vores kontor ligger i det gamle apotek på Amager Landevej 37 og vi har til sammen mere end 40 års advokaterfaring fra Øen.

Mail: mfp@advokat-mfp.dk

Din advokat i processen når du skal have nyt IT.
Overvejer I at udskifte eller forbedre jeres nuværende IT-løsninger, er det ofte en lang og slidsom proces med mange faldgruber.
For at øge sandsynligheden for succes, er det vigtigt, at virksomheden har de nødvendige kompetencer og ressourcer. Det er ikke altid tilfældet, og derfor kan jeg hjælpe dig igennem processen.
Jeg har været privilegeret at arbejde med de fleste forretningsprocesser gennem min karriere, og den viden og kompetancer, kan du få glæde af i dit projekt. Erfaringerne kommer fra private og offentlige virksomheder. Fra små, mellemstore og store virksomheder. Altid med jord under neglene og relativt dybt nede i maskinrummet.
Som uvildig rådgiver kan jeg hjælpe jeres virksomhed med udarbejdelse af den samlede plan. Og måske kan I endda få tilskudvia det offentlige på op til kr. 100.000,- til at betale for den assistance.
Action:
Book et uforpligtende møde og få belyst jeres muligheder:
Ring på 20 29 88 86
eller send e-mail til Erik Hendriksen på ehe@sedna.dk
Læs mere på www.sedna.dk

ØENS Advokatfirma
ØENS Advokatfirma tilbyder private- og erhvervskunder professionel rådgivning. Vi beskæftiger kompetente jurister med speciale i virksomhedsret, køb og salg af virksomhed, køb og salg af bolig, familieret, IT-ret og e-handel, markedsføring, inkasso samt andelsbolig- og ejerforeninger. Med vores kvalificerede og engagerede jurister og administrative medarbejder er det vores vision altid at imødekomme vores klienters behov.
Vi rådgiver over 250 boligejere af villaer, sommerhuse, rækkehuse, projektlejligheder, ejerlejligheder og andelslejligheder, ligesom vi har en række private klienter, som vi bistår i forbindelse med private anliggender som testamenter, arveforhold, ægtepagter og meget mere. Via vores forretningsfællesskab med ØENS Ejendomsadministration samarbejder vi om varetagelse af administrationskundernes, andels- og ejerforeningernes og beboernes løbende juridiske behov i forbindelse med byggesager, forsikringssager, bestyrelsesforhold samt salg af boliger.
ØENS adskiller sig fra andre advokatkontorer ved altid at rådgive i en uhøjtidelig tone. Det uformelle aspekt i vores rådgivning skaber en god og tryg dialog med klienterne – og vi undgår misforståelser og sikrer gennemsigtighed. Vi lægger os altid i selen for at give vores klienter den bedst mulige rådgivning – skræddersyet til deres behov.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på lokal advokatbistand. Du er velkommen til at besøge os i vores flotte kontorer på Amager, eller kontakte os per mail via info@oadv.dk eller telefon på 32464646.
Læs mere om ØENS Rådgivningshus på www.oadv.dk

ØENS Rådgivningshus
ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration, der holder til på Lergravsvej 59 på Amager. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige lokale førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.
ØENS beskæftiger mere end 60 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.
ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på advokatbistand, ejendomsadministration eller virksomhedsadministration. Du er velkommen til at besøge os i vores flotte kontorer på Amager, eller kontakte os per mail via info@oadv.dk eller telefon på 32464646.
Læs mere om ØENS Rådgivningshus på www.oadv.dk

Et stærkt lokalt alternativ fra Middelfart til Dragør og med flere filialer på Amager er vi også tæt på dig.
Vi kan både rådgive dig om din private økonomi, din virksomhed og din formue.
Sparekassen Sjælland – Fyn er en sparekasse med sunde rødder tilbage til 1825, og vi vil bidrage til at gøre lokalområderne til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.
Hos os får du:
•    en lokal filial der er tilgængelig
•    en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, din formue, din virksomhed
•    en stærk lokal bank med korte beslutningsveje
Vi er klar til at holde et uforpligtende møde:
Dragør: Filialdirektør Lennart Fynboe Tlf.: 5957 6131 Mail: lef@spks.dk
Amager: Filialdirektør Elisabeth Grandt Tlf. 5948 2269 Mail: elg@spks.dk
Islands Brygge: Erhvervsrådgiver Mark Elmgreen Tlf.: 2065 8381 Mail: mrk@spks.dk
Islands Brygge: Formuerådgiver Vivi Korup Tlf.: 5616 5024 Mail: vko@spks.dk

Er man en boligBank, er man godt nyt for boligejere.
Som kunde i BoligBanken er du godt hjulpet. Du får kompetent økonomisk rådgivning og et fuldt dækkende udbud af attraktive løsninger til din økonomi, til finansiering af din bolig og til pleje af din formue. Du får også gode løsninger til din bolig fx BoligEftersyn, som giver overblik og konkrete anbefalinger til vedligeholdelse og istandsættelse af din bolig. Og skal du flytte, kan vi også hjælpe dig trygt gennem hele processen med fx BoligSkifte eller FørsteBolig.
Som golfspiller i Dragør Golfklub vil vi meget gerne invitere dig til et uforpligtende møde, hvor vi gerne skulle give dig nogle gode finansielle løsninger som gør familiens økonomi bedre og mere tryg.
Centerdirektør Trine Mathiesen, e-mail: tjma@nykredit.dkEnglandsvej 376, 2770 Kastrup, (Spiller selv i klubben)

Vi yder en langsigtet rådgivning om din økonomi såvel privat som erhverv, herunder formidling af markedets billigste realkreditlån til privat og til vores kunder.
Vi har også 360 graders Private Banking rådgivning til formuende kunder med specialister indenfor skat og investering.
Den lokale afdeling af Jyske Bank er lokalt forankret med lokale medarbejdere.
Boligejernes Bank: https://www.jyskebank.dk/
produkter/bolig/laan/jyskebanklaan

Sebastian Eriksen, Afdelingsdirektør
Tlf: 89 89 03 13

Som kunde i Spar Nord får du det bedste af to verdener: du har din rådgiver tæt på og et bagland af specialister at trække på – og netop det er en fordel, når vi skal hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Vi er en full-service bank med fokus på privat-, erhvervs- og Private Banking-kunder. Vores priser er konkurrencedygtige, og jo flere forretninger, du samler hos os, desto flere attraktive fordele, som tilgodeser alle aspekter af din økonomi, kan vi tilbyde dig.

Som medlem af Dragør Golf tilbyder vi dig og din familie:

·       Et uforpligtende møde, hvor vi kommer hele vejen rundt om din økonomi

·       Tre golfbolde som tak for din tid

·       Gratis bankskifte

·       En personlig rådgiver

Du er velkommen til at kontakte os:

Afdelingsdirektør i Spar Nord Kongelundsvej Sebastian Tiedgen, tlf. 33 46 54 01, mail: stie@sparnord.dk
Afdelingsdirektør i Spar Nord Dragør Carsten Ardilsø, tlf. 33 46 55 01, mail: caar@sparnord.dk

Vil du blive klogere på Spar Nord? Læs mere her: www.sparnord.dk

Derfor støtter vi Dragør Golfklub:
I Danske Bank tror vi på, at gode oplevelser er vigtige for skabelsen af gode relationer. Danske Bank bygger på relationer, og vi stræber hver dag efter at give vores kunder og interessenter den bedst mulige oplevelse i alle deres kontakter med os.
Dragør Golfklub inviterer hvert år inden for til et stort antal oplevelser.
Derudover leverer de altid en professionel ramme for indgåelse og vedligeholdelse af værdifulde lokale relationer. Derfor er vi glade for at støtte Dragør Golfklub.
Claus Dehn-Christoffersen
Filialdirektør Tårnby
Danske Bank – Tårnby Afdeling, Amager Landevej 40, 2770 Kastrup
Tlf.nr. 45 12 37 80 Telefax 45 12 37 81 Lokal nr. 33035 Mobil nr. 25 42 43 71
www.danskebank.dk

Norden CEF tilbyder rådgivning inden for to spor: Finansiel Matchmaking og børsnotering. Begge spor kan ofte være uoverskuelige for små og mellemstore virksomheder, men her tilbyder Norden CEF en 360 graders løsning, hvor vi faciliterer alle led i processen. Vi hjælper med generationsskifte, bank og finansieringsforhold, kapitalrejsning og børsnotering hvis det er den rette løsning. Vi har et stort hold eksperter, som vi kan trække ind på en relevant case. Vi har stor erfaring i at drive forretning og kan derfor være den rette sparring for din virksomhed.
John Norden, CEO og Partner. Tlf: 20 72 02 00
https://jn@nordencef.dk

ØENS Ejendomsadministration
ØENS Ejendomsadministration leverer totalløsninger indenfor administration, drift og udvikling af andels- og ejerforeninger samt bolig- og erhvervsudlejningsejendomme. Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig betjening af vores klienter. Hos ØENS Ejendomsadministration er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser nemlig en kerneværdi, og du kan trygt overlade ansvaret til os, når det gælder vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS Ejendomsadministration varetager i dag administrationen af mere end 180 boligforeninger og 65 udlejningsejendomme.
Via vores kontorfællesskab med ØENS Advokatfirma sikrer vi høj inhouse juridisk rådgivning i forbindelse med vores administrationsklienters behov i boligsager, byggesager, forsikringssager og meget mere. Vi stiller markedets bedste standardiserede system til kommunikation i ejendommen til rådighed for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Systemet hedder ProBo og er udviklet specielt til at gøre bestyrelsens arbejde lettere. Med vores investering i de nyeste IT-systemer garanterer vi professionel styring af vores klienters ejendomme.
ØENS Ejendomsadministration er medlem af erhvervsorganisationen Ejendom Danmark, hvilket betyder, at vi efterlever branchens etiske normer. Vi efterlever de etiske normer, fordi vi respekterer vores kunder, fordi vi ønsker at værne om ejendomsadministration som selvstændigt erhverv, og fordi vi ønsker at stille høje krav til vores ejendomsadministratorers professionelle standard og etik. ØENS Ejendomsadministration har tegnet en professionel ansvarsforsikring hos HDI Danmark.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på lokal og nærværende ejendomsadministration. Du er velkommen til at besøge os i vores flotte kontorer på Amager, eller kontakte os per mail via info@oadv.dk eller telefon på 32464646.
Læs mere om ØENS Rådgivningshus på www.oadv.dk

Amagerbrogade 130
Tlf: 70 27 01 30
https://info@lysilampen.dk
Vi kan det meste – se her

BOTIUM beskæftiger sig med indretningsopgaver til erhvervslivet, og vi får æstestik funktionalitet og velvære til at gå op i en højere enhed. Vi leverer møbelløsninger til en række kvalitetsorienterede virksomheder, institutioner og organisationer i Danmark.
Udgangspunktet er godt skandinavisk og internationalt design sat sammen til individuelle og nøglefærdige indretningsløsninger.
info@botium.dk / 32 52 08 52

Hos MyHomes ejer du ferieboliger på delebasis.

Vores mål er, at flere danskere skal kunne nyde den luksus det er at eje ferieboliger på de bedste adresser i Europa

Vi har gjort det muligt at blive medejer af ferieboliger på fem top lokationer i Europa. Vi vælger de bedste beliggenheder og sørger for at skabe skønne hjem. Kompromisløst og gennemført. Vi tilbyder puljetyper til enhver pengepung og familiestørrelse. Og det hele styres via vores unikke bookingsystem.

Der er tænkt på alt, også for de ivrige golfspillere.

Læs mere på www.myhomes.dk

Vi kan tilbyde god stemning i flotte lokaler. Her kan man holde sit golfsving ved lige hele vinteren – spille golfturneringer – afholde golf company days  – firmaarrangementer med alt indenfor sport op til 200 deltagere – firmafester med forskellige temaer i vores flotte lokaler.
Dragørs medlemmer får 20% rabat på vores standard simulator udlejningspriser.
Keld Jensen
Tlf: 38 34 19 25
mobil: 27 87 10 01
e-mail: keld@simgolf.dk

Har I en swimmingpool eller overvejer I at få en?
Aqua Wellness vil gerne være jeres samarbejdspartner ved valget af jeres nye swimmingpool. Lige fra design, projektering, udførelsen og til den færdige swimmingpool står klar til brug.
Har I en swimmingpool, og overvejer overdækning eller en varmepumpe hjælper vi gerne med valg af den rigtige løsning.
Aqua Wellness tilbyder service og vedligeholdelse af alle typer swimmingpools. Vi lagerfører alt til jeres swimmingpool, så kik forbi.
Vi tilbyder alle medlemmer med swimmingpool en gratis gennemgang af jeres anlæg for optimering eller bare en hyggelig snak om driften.
Skal I sælge jeres hus med pool, giver vi en gratis gennemgang inden for drift af anlægget med de nye ejer.
Vi giver 10 % på alle varer i vores Webshop til medlemmer i Dragør Golfklub.
Brug koden Golf2015 i betalingsmodulet og indtast jeres DGU-medl.nr. i beskedfeltet (efter I har valgt levering) så fratrækkes der 10% på alle varer.
Søren Jensen
Aqua Wellness A/S
Tlf.: +45 71 99 61 61
Mail: sj@aquawellness.dk
Webshop: www.AquaWellness.dk

Vi udfører stort set alt i skilte, bilfoliering og diverse reklameopgaver.
Vi tager os af opgaven fra start til slut, da vi har både grafikere,
egen produktion af print mv. samt egne skiltemontører.
Firmaet ligger på Amager, men vi kører over hele Danmark.
Vi har eksisteret i 26 år.

Kirstinehøj 61, 2770 Kastrup
Tlf: 32 50 82 80
Gitte Malling – 31 18 60 31
e-mail: gm@a-sign.dk
www.a-sign.dk

Kunderne er online, er I stærke der og har I en digital strategi?

I oplever sikkert, at jeres kunder søger mere og mere online efter ydelser indenfor jeres felt. Den rejse kunderne er på, når de skal vælge en leverandør foregår i høj grad igennem Google og de sociale medier. Hvis I ønsker at stå stærkt i forhold til at få nye kunder, så skal I være der hvor jeres kunder er og det er online, samt på de sociale medier, både organisk og betalt. Når man forstår kunderne, så får man flere kunder.

Undfreunde er et digitalt reklamebureau, der kan hjælpe jer med at få flere kunder, samt øge loyaliteten på dem I allerede har ombord. Vi har fokus på strategisk udvikling, nyhedsbreve, jeres site, SEO, online marketing, sociale medier og naturligvis også de mere traditionelle medier af fysisk karakter, samt kundeanalyser og fokusgrupper.

Vi tilbyder alle medlemmer i Dragør Golfklub en gratis 2 timers opstarts workshop, hvor vi sammen gennemgår hvilke konkrete muligheder I har for at flere kunder ved hjælp af online marketing og tilstedeværelse.

Vi glæder os til at høre fra jer og til i fællesskab ruste jeres virksomheden til fremtiden. Samt naturligvis søsætte en rejse, der vil give jer en masse nye kunder.

Kontakt info:
Jesper Holme
42 222 101
jesper@undfreunde.com
Undfreunde.com
Lillegrund 57 – 2300 København S