Dagens ret Uge 24

 

Mandag

Herregårdsbøf fra dry aged okse med ovnstegte kartofler, ærter med bacon og løg samt Sauce Bearnaise

130,-

 

Tirsdag

Pasta i cremet tomat sauce med kylling, bagte tomater, forårsløg, squash, frisk basilikum og masser af Parmesan

125,-

 

Onsdag

Fiske Frikadeller med nye kartofler, fransk smørsauce på hvidvin kapers og skalotteløg samt sprød salat med bønner og ærter og grov remoulade på siden

140,-

 

Torsdag

!!! Danmark – Belgien på storskærm !!! Bestil bord på 31 69 09 44

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, dreng og skysauce

155,-

 

Fredags menu 290,- & dagens ret 155,-

Forret:

Ceviche af Kammuslinger med chili, koriander, ingefær, skalotteløg og æbler

 

Hovedret & Dagensret

Culotte steg langtidsstegt med timian, hertil bagte hvidløg, madagascar pebersauce, forårsløg og fløde kartofler med gulerødder timian og hvidløg

155,-

 

Dessert

Hvid Chokolade tiramisu med hindbær

 

Lørdag

Mørbrad gryde med svinemørbrad , bacon, pølser, porto bello, løg, frisk persille og nye kartofler

140,-

 

Søndag

Kylling i karry med gulerødder, ananas, frisk persille, fuldkornsris og røde æbler

125,-