Nyt fra banen

Oprensning af søer.

 

Uge 8 skulle have stået i søernes tegn, hvor vi ville have påbegyndt opgravning af siv i søerne.

Igennem længere tid har vi forsøgt at få en dispensation, til oprensning af søerne, og langt om længe er den også faldet på plads, og vi har fået tilladelse til at rense 1/3 del af hver enkelt sø i 2022.

Det vil sige at vi i 2024 vil have været hele vejen rundt, om hver enkelt sø.

Man laver disse tilladelser for at værne om, og beskytte dyrelivet, og derfor kan vi ikke bare tage det hele i et hug.

Imidlertid er der også sat tidsfrister på disse oprensninger, og i perioden fra 1 marts til 1 sep. Er søerne fuldstændig fredet, og vi må ikke foretage os nogen form for maskinel behandling.

Tiden for 1 marts nærmer sig med hastige skridt, og derfor er uge 8 jo nærliggende at lave disse ting i, 20 feb. Siger kalenderen i dag, og vinteren er for alvor over os, og vi burde kunne bevæge os rundt alle steder på banen uden at lave nævneværdige spor.

Det er desværre bare ikke tilfældet, vi har fået så uendelige mængder regn, at situationen ikke bare er trist, men også ganske uholdbar.

Vi har derfor endegyldigt besluttet, at vi ikke starter op på projektet her i februar, men venter med at tage første step når vinduet for projektet åbner igen.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt når nu det hele var på plads, men heldigvis ikke mere end at vi blot udskyder det til efteråret.

 

De bedste hilsner

Nicholas Juul