Nu er det snart tid !!!!!!!!!

Sæsonen 2024 er så tæt på som den kan være.
Tirsdag 9:30 åbner vi banen for endnu en fantastisk oplevelse i Dragør Golf Klub, og ja det er sommerbanen der åbner.
Vi er ved at være helt klar og alle 18 huller er nu klar til spil. Dvs. vi kan åbne uden nogen former for restriktioner, og både trolleys, buggyer monobuggy, og andre tekniske genstande kan benyttes.
Det har været en lang og meget fugtig vinter, og det har uden tvivl været nærmest umuligt at bevæge sig rundt på banen, men de sidste 2 uger har været meget gunstige for os, og vi har kunne forberede rigtig mange ting, og det resultere heldigvis i at vi kan byde jer velkommen som planlagt 2 april, og det er ikke fordi jeg var i tvivl på noget tidspunkt, men det skal være i orden.
Selve banen er som sagt spilbar og vi har godt med græs, men omkring hul 11 og 12 fik vi desværre nogle grimme kørespor, i forbindelse med opgravning af søen omkring maskinhuset. Dette er udbedret og såmænd ganske fint rettet op, men der vil være en hel del blå pæle, som afgrænser spillet.
Vi fik desværre også en lille mængde svamp på greens i forbindelse med den varme og våde vinter, men så snart vi har vækst vil det blive grønt igen.
Helt fra hjertet mister jeg desværre også to fantastiske greenkeepere her i foråret, og der er heldigvis ikke sket noget dramatisk, men både Jakob og Andreas har således sagt deres stilling op, pga. geografiske udfordringer, Jakob og fruen har valgt at bosætte sig i Holbæk, og Andreas og fruen har valgt en noget mere eksotisk lokation i Silkeborg, og det er desværre ikke i nærheden af Dragør, men uden at blinke med øjnene ønsker jeg begge disse gode mennesker alt det bedste i fremtiden, og tak til jer begge for at sætte Dragør Golfklub på landkortet, og selvfølgelig vil i være savnet i maskinhuset.
Det sætter naturligvis mandskabssituationen under pres, men som mange af jer har set fik vi udsendt 2 jobannoncer, og det er såmænd lykkedes os at få fat på 2 nye med ligeså god erfaring og knowhow, det er virkelig gode nyheder og jeg forventer det samme faglige niveau som før.
Begge er udlærte greenkeepere og har tilsammen over 30 års erfaring, hhv. bosat i Vallensbæk og Malmø, så geografien er med os.
De starter begge 2 april og jeg ser frem til at præsentere dem begge.
DRIVING RANGE.
Driving range er ikke en medspiller i øjeblikket, og den vil ikke åbne 2 april.
Desværre er rangen virkelig ramt af vinterens hærgen eller rettere sagt den mængde regn der er kommet henover vinteren, driving range er forholdsvis godt drænet men desværre ikke i nærheden af samme standard som resten af anlægget.
Det gør desværre at vi næsten intet kan foretage os med større maskineri deroppe endnu.
De sidste par måneder er der således anlagt 1 km. Rør til jordvarme i det der svare til 35 pct. af udslagsbanen, og der har været en del genoprettelse i forbindelse med det.
Der er også anlagt ny boldgrav til boldopsamlingen så vi hurtigere kan fylde boldautomaten op når spidsbelastningen indfinder sig, og sidst men ikke mindst er den 8-9 meter bøgehæk i venstre side ud i mod kalvebodvej også klippet ned til omkring 3 meter så vi fremadrettet selv kan holde den.
OG HVORFOR DET.
Det sikkerhedsnet som sørger for at vi ikke rammer bilerne på vejen har taget en del skade af den lidt mere ukontrollerede hæk, som henover årene er blevet en stor del større og mere aggressiv, og vi var ikke i stand til med det udstyr vi har at holde det nede.
Det våde vejr har til gengæld fuldstændig umuliggjort enhver form for renovering og klargøring af rangen, og vi kan ikke gøre det færdigt førend at udslagsbanen er tør og holdbar nok til at køre på med den tunge maskine der skal sætte nettet op igen.
Udsigterne i forbindelsen med at åbne for rangen igen, er derfor en lille smule uforudsigelig, men i skal desværre beregne 3-4 uger endnu. Og jeg kan kun beklage de tilstande vi pga. vejret er udsat for, men vi har virkeligt gjort alt imod alle odds for at få det færdigt i god tid, men uanset hvad skal det nok blive virkelig godt og en stor hjælp fremadrettet
Greenkeeperne, Baneudvalget, Sportsudvalget, Proshoppen og kontoret, og hele Dragør Golf Klub, og i øvrigt også restauranten som er klar samme dag og klar til at servicere os alle, ønsker jer en fantastisk god golfsæson, og så ses vi på banen allerede tirsdag den 2 april.
De Bedste hilsner og ønsket om en dejlig Påske
Nicholas Juul