Kort Ping Pong med pro-elev

Vores pro-elve Mikkel Lyck, har været en tur på skole. Inderst inde viste vi alle, at denne unge super søde rare ugen mand ville gøre en god figur, men så viser det sig at han giver den gas så alle taler om ham.

Læs den korte snak med Mikkel her under, og HUSK at der er åben i GOLFBOX for booking af Mikkel, både til alm. træning/undervisning, men også for hold.

 

Mit første skoleforløb på PGA skolen – her tager jeg oven i Danmarks PGA uddannelse en akademi uddannelse i oplevelse økonomi, med speciale i golf.

Startede d. 12. november med 14 dage i Spanien, hvor jeg lærte de andre elever og kende, samt noget omkring hvordan en golf lektion skal opbygges og hvilke ting der er de vigtigste. Nok mest alt i alt en rystesammentur.

28. november startede vi skolen i Ikast, her har vi har haft 4 akademifag. Præsentationsteknikker, oplevelsesøkonomi, positiv psykologi og det sidste fag var service, oplevelser og værtskab. Hvor jeg gik igennem alle fire fag med fire 10 taller.

Herudover har vi haft noget undervisningspraktik, hvor alle golfere kunne komme ind i Ikast Indoor og modtage gratis undervisning fra alle os elever, hvor vi blev observeret af Formanden for dansk PGA og damelandsholdstræneren. Her fik jeg meget ros for min tilgang til lektionen, samt holde det enkelt og simpelt og min måde at tale til mennesker på i forskellige alder og niveau.

Det sidste vi havde på skolen, var PGA´s egen test som de kalder love og principper hvor man skal score mere end 75 ud af 103 mulige. Der husker jeg at jeg fik 93 og var den som fik flest rigtige ud af hele holdet.

WAAAAUUU 4 x 10 🥇🥇🥇🥇

 

MVH

DRAGØR GOLFKLUB