Status for Klubhus 2021

 

I den sidste halvdel af året blev der rykket lidt rundt på budgettet. Vores faste drift udgifter, som el og varme fik en massiv prisstigning. Vi oplevede desværre alt for mange problemer med vores alarm og døråbner system, så vi valgte derfor at skifte udbyder. Det har medført en ekstra udgift i 2021, men det skulle gengæld blive billigere i fremtiden. Vi fik også brugt betydeligt mere end budgetteret på vedligeholdelse af vores køkkenmaskiner. Desværre fortsatte de med at gå i stykker og vi så ingen anden udvej end at udskifte en stor del af dem. Sammen med Spiseklubben fik vi nogle rigtig gode tilbud og de nye maskiner forventer vi holder mange år frem.
Vi fik lavet et ekstra toilet i restauranten og renoveret gulve i omklædningsrum og toiletter. Vi afsatte flere timer til rengøring af toiletter, men det kan nogle gange virke som en svær kamp. Jeg bliver desværre nød til at appellere til, at man efterlader toiletterne, som man selv ønsker at modtage dem.
Vi havde planlagt i 2021, at få repareret den overdækkede del af terrassen mod nord ,hvor der er gået råd i de bærende spær. Vi har kigget på forskellige løsninger, da vi i fremtiden ikke ønsker, at stå i samme situtation. Der er blevet forslået, at vi laver en 1. sals terrasse med mulighed for udsigt over banen. Den løsning som samtidig giver mere terrasseplads er også et meget stort ønske fra Nikolas og Andreas. Vi er i tæt dialog med kommunen omkring de forskellige løsninger, men processen tager tid. Vi har budgetteret med at det bliver løst i 2022. Vi har i stedet for indkøbt nye terresseborde, som vi alligevel skulle have i 2022. Nikolas og Andreas har valgt nogle som de syntes passer til terrassen. De har også ønske om nye borde i restauranten, så det er en af de ting vi vil kikke på. Kontoret har fra året start fået en opfriskning, da det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø for vores ansatte.
Derudover skal vi se på problemet med at det regner ind i restaurant og mellemgangen, når der er kraftig nedbør. Vores konstruktion med skotrender 🙄 får 70’er huse med fladt tag til at virke som en god løsning 😬😬.
Vores restauratører er stadig ved godt mod selvom det igen har været et svært år med massere af aflysninger. Vi er altid i tæt dialog og finder nogle gode løsninger.
Nikolas og Andres glæder sig til den nye sæson og kommer med mange nye arrangementer samt fredagsgrill på terrassen.
Til sidste en kæmpe stor tak til vores klubhusteam, som reparerer og fixer alle mulige ting på hus og i køkkenet. De sparer os for rigtig mange penge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
God Golf KLUBHUSUDVALGET