Bane info

Knap kunne banen blive grøn og frodig, efter et meget koldt forår, og svampehullerne på greens blev lukket af med græs, førend at tørken slog til igen, og denne gang tidligere end de forrige år.
Vi har haft rigtig god vækst i maj måned og selv fairways var fine og meget tætte, og derved en fornøjelse at spille på, greens var til at starte med lidt sløve og voksede meget forskelligt, men de er også i god stand nu.
Fakta er at siden 23 april har vi fået knap 12 mm. Regn på to måneder, og det voldsomme skybrud henover denne weekend gav os da også svimlende 2,6 mm. Fordelt på 3 dage.
Det er absolut ikke nok til at holde ret mange ting grønne, ja det er faktisk ikke engang nok til at holde støvet væk fra stierne vi køre på, og det må vel betegnes som kritisk efterhånden.
Vi har dog stadig en god mængde vand tilbage i søerne, og kan fortsat vande både tee´s og greens. Men vi er dog nød til at rationere det, da vi ikke kender sommerens tørkeperiode endnu.
Et lyspunkt i alt dette er at vi som tidligere nævnt, har fået tilladelse til at grave 3 reservoir forskellige steder på banen. Og nede på trekanten mellem maskinhus og green 16 er vi såmænd allerede i gang med at grave den første.
Processen foregår sideløbende med pasningen af banen, så det ikke går ud over noget nu hvor det alligevel er tørt alle steder.
Vi har en forventning om at reservoiret, er færdiggravet hen imod det sene efterår, og vinternedbøren skulle herefter gerne gøre arbejdet for os med at fylde den op.
Det vil blive en stor gevinst for os når alle søer er etableret, og vi fremadrettet ikke behøver at frygte at vi har for lidt vand.
De 3 nye reservoir vil naturligvis blive koblet sammen med vores eksisterende søer, så vi kan flytte vandet rundt som vi har behov for.
Men ellers nærmer Sankthansaften sig og mulighederne for bål, sang og et glas vin er desværre nok ønsketænkning, men guderne skal da vide at jeg har tænkt mig at synge alligevel 😉
Vi ønsker jer en fortsat god sommer og håber i får spillet en masse golf
med venlig hilsen
Nicholas