ÅBNING AF DG den 2. APRIL

Hold nu fast, for her kommer info for hele 3 udvalg på en gang. Men det er jo nok ham med det store smil, som får flest stemmer.
Vi er mega stolte over vores team på gården, selvom at vi nu mister et par gode gutter. Jakob og Andreas har købt hus i langbortistand, så der bliver et naturligt ophold der. Vi sender en kæmper tak til dem begge, for deres altid gode humør, men også for en rigtig god indsats, tak…!
Men vi er så heldige, at der allerede er ansat 2 nye, så ta´ venligst godt i mod dem når de begynder. Det er tilladt at kippe med hatten, når i møder dem.

Så er det tæt på den store dag, hvor vi åbner banen. Og det bliver tirsdag d. 2. April kl. 09:30. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og til at vise det store arbejde greenkeeperne har lavet henover vinteren, hvor vejrforhold har været en kæmpe udfordring. Vi er netop blevet færdige med installationen af jordvarme. Mangler stadig nye fliser og udbedring af jordforhold. Dette sammenholdt med vejrforholdene, der har gjort det ikke har været muligt at reparere sikkerhedshegnet på driving range, da jordforholdene har gjort det umuligt at komme ud med lift. Derfor er det ikke muligt at åbne driving range endnu. Vi håber naturligvis det snart er muligt at åbne den. Klubbens restaurant åbner også tirsdag d. 2. April kl. 10:00. Vi glæder os til at se jer.

 

Mvh baneudvalg, sportsudvalg og klubhusudvalg